Over ons

Pluk iets moois is een webshop met duurzame woonaccessoires en cadeau-artikelen. Het zijn veelal gerecyclede producten. Producten met een ziel die een tweede leven verdienen. Ze zijn allemaal eerlijk en met respect voor mens en natuur gemaakt. Het is mijn missie om een bijdrage te kunnen leveren aan een mooiere wereld.

In 2012 ben ik van start gegaan met mijn webshop. Pluk iets moois staat voor pluk de dag, geniet van de kleine mooie dingen in het leven. Zelf hou ik erg van een botanische sfeer gecombineerd met oude houten en industriele spullen. De meeste spullen uit de webshop komen uit India. Ik heb een liefde voor het spirituele en kleurrijke karakter van dit land. Ik werk samen met de merken Otentic, Doing Goods, Imbarro, Dist, Josephina Jewelry, Werkhaus, Landelijk en stoerrr en nog veel meer kleine merken. 

 

Je kunt bij ons online en offline shoppen. Je vindt ons hele assortiment bij Conceptstore NYHAVN in de Koningstraat 15 te Haarlem. Hier hebben we een shop in shop zodat je al onze spullen kunt bewonderen. Deze duurzame conceptstore is open van dinsdag t/m zaterdag van 10:00 uur tot 18:00 uur en zondag van 12:00 uur tot 17:00 uur. Zelf ben ik hier te vinden op dinsdag.
 

Liefs,

Jeanette